Stomen kleding en textiel

Na het vermaken en repareren van de kleding kan atelier Mesut deze ook nog voor u stomen. Dit doen wij samen met Stomerij Twente uit Hengelo voor zowel particulieren als winkels. Ook bij Stomerij Twente staan kwaliteit en service op nummer één.

Stomen van kleding

Veel kleren, van colberts en jurken tot kostuums, kunnen niet gewassen worden door de stof of omdat de pasvorm anders verslechtert. In dit geval is stomen de beste oplossing. In de stomerij van Stomerij Twente wordt de kleding met zorg gereinigd en mooi in vorm gebracht. Tot slot wordt de kleding indien nodig nog gestreken.

Stomen van textiel

Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor het stomen van woningtextiel. Denk hierbij aan gordijnen, dekbedden, bankkussens, of  Woningtextiel gaat vaak jaren mee, maar als er toch grote vlekken ontstaan kunt u dit het beste professioneel laten reinigen. Soms kan de wasmachine thuis wonderen doen, maar met grote dekbedden of kussens kun je toch beter naar een stomerij gaan.
Na onze reinigingsbeurt is uw dekbed weer fris en vrij van bacteriën, mijt en onzichtbare schimmels.

Service en kwaliteit

Voor Mesut is goede service het belangrijkste. Met onze expertise over stoffen en textiel proberen we u een zo eerlijk mogelijk advies te geven. Heeft u kleding of woningtextiel dat gereinigd moeten worden of heeft u hier een vraag over? Kom naar ons atelier of neem contact met ons op. We staan u graag te woord!