Kledingwinkels

Atelier Mesut herstelt en maakt kleding op maat voor kledingwinkels. Hoewel we voor veel winkels kleding op maat maken en repareren, is onze specialiteit het hogere segment merkkleding. Vooral in deze winkels zijn klanten op zoek naar kwaliteit en perfectie en juist hierin kunnen we het verschil maken.

Met oog voor detail

Mouwen of broekspijpen die ingekort moeten worden of kleding die wijder of nauwer gemaakt moet worden; we zorgen met oog voor detail voor een perfecte pasvorm van de kleding van uw klanten. Onze coupeuses en coupeurs hebben veel ervaring. Zij werken met zeer goede kwaliteit stoffen, garens en andere materialen. Service en vakmanschap staan bij ons voorop. Zowel voor u met onze gratis haal- en brengservice, als voor uw klanten door hoge kwaliteit te leveren. Tevreden klanten, daar gaan we voor.

Gratis haal- en brengservice

Wij beseffen dat uw klanten niet lang willen wachten op hun kleding. Daarom komen wij, op met u afgesproken tijdstippen, de kleding halen en brengen. Indien u wenst meerdere keren per week. De kleding wordt hangend vervoerd, zodat het niet kreukt of beschadigt raakt. In een persoonlijk gesprek vertellen we graag meer over onze werkwijze, tarieven en uitstekende service.

Kwaliteit staat bij ons voor:

  • Vakmanschap, flexibiliteit, perfectie en klantvriendelijkheid;
  • Haal- en brengservice op met u afgesproken tijdstippen;
  • Vanzelfsprekend gebruik van de beste garens, ritsen en andere materialen;
  • Een modern atelier met de nieuwste industrienaaimachines;
  • Optimale afwerking van kleding.

Neem eens contact met ons op, we komen graag bij u langs. Natuurlijk bent u bij ons ook van harte welkom.

Kijk in onze samenwerkingen voor welke winkels en merken wij kleding repareren.