Kledingreparatie

Om kleding te laten repareren in Enschede of omstreken moet u bij Naaiatelier Mesut zijn. Bij Mesut werken we alleen met gediplomeerde mensen en de allerbeste apparatuur. Wij zijn dan ook uitermate geschikt voor de meest lastige reparaties aan kleding. 

Particulieren & zakelijk

Het repareren van kleding is de eerste optie als kleding kapot gaat. In plaats van direct nieuwe kleding te kopen is het laten repareren van kleding een goedkopere optie. Daarnaast kan het voorkomen dat uw nieuw gekochte kledingstuk kapot gaat. Ook dan is het fijn dat de kleding gerepareerd wordt zonder dat iemand het kan zien. Atelier Mesut is een specialist in het vermaken van kleding voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten.

Particulier

Als particulier kunt u tijdens openingstijden altijd binnen komen lopen bij ons naaiatelier in Enschede.

Zakelijk

Wij repareren ook kleding voor kledingzaken. Als kleding van uw klanten kapot is gegaan of niet meer past en het vermaakt of gerepareerd moet worden, dan staan we graag voor u klaar om u en uw klanten te helpen. .

Haal- en brengservice

Wij beseffen dat uw klanten niet lang willen wachten op hun kleding. Daarom komen wij, op met u afgesproken tijdstippen, de kleding halen en brengen. Indien u wenst meerdere keren per week. De kleding wordt hangend vervoerd, zodat het niet kreukt of beschadigd raakt. In een persoonlijk gesprek vertellen we graag meer over onze werkwijze, tarieven en uitstekende service.