Kledingreparatie

Naaiatelier Mesut is dé plek in Enschede en omstreken om uw kleding te laten vermaken en repareren. Met een team aan prfesionele coupeuses wordt u kleding op de juiste manier vermaakt en gerepareerd.

Particulieren & zakelijk

Het vervangen van kapotte kleding is een logische gedachte, maar een snelle reparatie levert vaak veel meer op dan dat het kost. In de meeste gevallen is het goedkoper, duurzamer en scheelt het u ook tijd. Een win-win situatie dus! Heeft u een kledingzaak die kapotte kleding van klanten heeft teruggekregen, of zit u zelf met kapotte kleren? Atelier Mesut is een specialist in het maken van kleding voor zowel particulieren als zakelijke klanten. 

Haal- en brengservice zakelijk

Als klant wil je niet lang wachten op je kleding. Daarom halen en brengen wij de kleding zelf op een met u afgesproken tijdstip op. Om te voorkomen dat de kleding kreukt of beschadigd raakt, vervoeren we alle kleding hangend. Meer weten over onze werkwijze, tarieven en uitstekende service? We staan u met liefde te woord in ons atelier of via de telefoon.