Kleding op maat maken

Om kleding te vermaken in Enschede of ergens anders in Nederland moet je bij Naaiatelier Mesut zijn. Bij Mesut werken we alleen met gediplomeerde mensen en de allerbeste apparatuur. Wij zijn dan ook uitermate geschikt voor de meest lastige en moeilijke bewerkingen. 

Particulieren & zakelijk

Het vermaken van kleding is belangrijk voor een perfecte pasvorm. Atelier Mesut is een specialist in het vermaken van kleding voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten.

Particulier

Als particulier kunt u tijdens openingstijden altijd binnen komen lopen bij ons naaiatelier in Enschede. In principe zijn alle kledingstukken binnen twee dagen klaar. Mocht het spoed hebben, dan is dit ook mogelijk. We houden altijd ruimte vrij om spoedgevallen op te lossen voor onze klanten.

Zakelijk

Voor zakelijke klanten hebben we een haal- en brengservice. We halen wekelijks de kleding op en vermaken de kleding vervolgens in ons atelier. Is de kleding gereed, dan brengen wij de kleding weer netjes op de hanger terug bij uw winkel. Wanneer u met uw winkel in de buurt zit, brengen wij de kleding zelfs binnen en dag weer terug bij u!

De haal- en brengservice

We begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om kleding weg te brengen of om kleding op te halen. Daarom komen wij, op de met u afgesproken tijdstippen, de kleding ophalen en brengen we de kleding ook weer terug. Dit is zelfs meerdere keren per week mogelijk. Vanzelfsprekend vervoeren wij de kleding altijd staand aan de hanger, zelfs in de vrachtwagen. Dit om schade of kreuken aan de kleding te voorkomen. 

Vermaak uw kleding bij naaiatelier mesut