Kleding op maat maken

Ook om kleding op maat te laten maken bent u bij Naaiatelier Mesut aan het juiste adres. Met onze ervaren, coupeuses en  kunnen we aan al uw wensen voldoen. Alle kleding wordt hier met aandacht en precisie vermaakt, precies zoals u het voor ogen heeft. Neem vooral contact met ons op als u vragen heeft of kom even langs. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze, tarieven en uitstekende service.

Particulieren & zakelijk

Atelier Mesut is een specialist in het vermaken van kleding voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Particulier

Als particulier kunt u tijdens openingstijden altijd binnenlopen bij ons. Kledingstukken zijn bij ons binnen twee dagen klaar om opgehaald te worden. Spoedgeval? Geen probleem! We houden altijd ruimte vrij om noodsituaties voor onze klanten op te lossen.

Zakelijk

Voor zakelijke klanten hebben we een haal- en brengservice. We halen wekelijks de kleding op en gaan hier in het atelier mee aan de slag. Als de kleding klaar is brengen we deze weer netjes op de hanger terug bij uw winkel. Als uw winkel in de buurt zit doen we dit zelfs binnen één dag!

 

De haal- en brengservice voor zakelijke klanten

We snappen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw kleding te brengen of op te halen. Daarom bieden wij voor al onze klanten een haal- en brengservice aan. Wij komen op een met u afgesproken tijdstip langs om de kleding op te halen en terug te brengen. Dit kan zelfs meerdere malen per week. De kleding vervoeren we uiteraard staand aan een hanger om schade of kreuken te voorkomen.