Op maat maken van bruidsjurken

Uw trouwdag is één van de mooiste dagen van uw leven. De trouwjurk is met zorg uitgezocht en voldoet aan al uw wensen en verwachtingen. Echter een bruidsjurk, die niet speciaal voor u gemaakt is, is bijna nooit exact op maat en dat is wel wat u wilt. Bij Atelier Mesut maken we uw bruidsjurk precies op maat met perfectie tot in elk detail.

Precisiewerk

Bruidsjurken zijn gemaakt van specifieke stoffen zoals satijnstoffen, chiffon, organza, tule en kant. Kwetsbare stoffen die met zorg en vakmanschap behandeld moeten worden. Daarnaast zijn bruidsjurken veelal verfraaid met applicaties, pailletten, parels of band.

Bij Atelier Mesut werken we met ervaren coupeuses om uw bruidsjurk met gevoel voor precisie op maat te maken. Onze medewerkers hebben ervaring, vakkennis en passie voor hun vak. Een perfecte bruidsjurk op maat past bij de mooiste dag van uw leven. Onze coupeurs en coupeuses doen alles om dat voor u mogelijk te maken.

Ruime pasgelegenheid

In ons atelier hebben we specifiek voor bruidsjurken een ruime paskamer, zodat u ook door een bekende geassisteerd kan worden bij aan- en uitkleden. Kom gerust met uw (schoon)moeder of één of meer vriendinnen. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij adviseren u in alle rust welke mogelijke oplossingen er zijn. Samen met u bepalen we welke aanpassingen nodig zijn en hoe we dit kunnen doen. We laten ons graag uitdagen. Of uw bruidsjurk nu te lang, te kort, te wijd, te nauw of een andere aanpassing nodig heeft, we zijn er voor u.

Bruidsmode zaken

Naast particulieren werken we ook voor Sam’s Bruidsboetiek in Enschede.

 

Afspraak maken

Neem contact met ons op en we maken graag tijd voor u.