Op maat maken van bruidsjurken

Uw trouwdag is één van de mooiste dagen van uw leven. De ideale trouwjurk is dan ook met zorg uitgezocht en voldoet aan al uw wensen. Als u een bruidsjurk wil die exact op maat is, kunt u deze het beste laten maken. Bij Atelier Mesut worden uw jurken met precisie op maat gemaakt.

Precisiewerk

Bruidsjurken zijn gemaakt van specifieke stoffen , Dit zijn kwetsbare stoffen die met zorg en vakmanschap behandeld moeten worden. Ook verfraaiingen als applicaties, pailletten en parels kunnen niet ontbreken. Onze coupeuses hebben ervaring en vakkenkennis over alle soorten stoffen om uw perfecte bruidsjurk op maat te maken.

Ruime pasgelegenheid

In ons atelier hebben we speciaal voor bruidsjurken een ruime paskamer. In een aparte ruimte Zo kunt u door een bekende geassisteerd worden bij het aan- en uitkleden. Kom dus gerust samen met iemand anders langs. Als u aangeeft wat uw wensen zijn, zullen wij u zo goed mogelijk adviseren over de juiste aanpak. Als atelier laten we ons graag uitdagen. Of uw bruidsjurk nu te lang, te kort, te wijd, te nauw of een andere aanpassing nodig heeft; we zijn er voor u.

Bruidsmode zaken

Naast particulieren werken we ook voor Sam’s Bruidsboetiek in Enschede.

 

Afspraak maken

Neem contact met ons op en we maken graag tijd voor u.